WAT LEVEREN WIJ?

Tegelhandel Goes/Handelstunter levert een ruime collectie vloerbekleding maar ook hebben wij vakbekwame medewerkers om het plaatsen hiervan voor u te verzorgen. Daarbij staan service en klanttevredenheid altijd bovenaan.

Tegelvloer leveren en plaatsen

TEGELS (EN HET PLAATSEN)

Wij hebben een ruime sortering (meer dan 35 verschillende merken) wand- en vloertegels, keramisch parket, Portugese tegels, mozaïek en tegelstroken in vele maten en prijsklassen.

cabana

LAMINAAT

Met een laminaatvloer kunt u het natuurlijke effect van echt hout of steen uw eigen huis binnenhalen. Wij bieden laminaat in verschillende prijzen en dessins. Zelfs verkrijgbaar voor vochtige ruimtes.

PVC

PVC-VLOEREN

Een PVC vloer is een kunststof parketvloer gemaakt van heterogeen PVC. De stroken zijn opgebouwd uit meerdere lagen PVC en afgewerkt met een zware, transparante toplaag.

coretec

CORETEC VLOEREN

COREtec is DE nieuwste revolutie in harde vloerbedekking!
Deze volledig nieuwe categorie van harde vloerbedekking is het perfecte alternatief op vinylvloeren, klik LVT of laminaatvloeren.

castelo-portugese-tegels-classic-lijn-zwart-wit-880364

SANITAIR

Tegelhandel Goes is ook leverancier op het gebied van sanitair benodigdheden, toebehoren en het vakkundig plaatsen ervan. Wij bieden een ruim assortiment, van diverse bekende merken voor een scherpe prijs.

stofvrij infrezen

VLOERVERWARMING

Ook voor het deskundig uitvoeren van stofvrij infrezen van vloerverwarming, in uw bestaande vloer, kunt u bij ons terecht. Ook wanneer u, anders dan tegels, kiest voor een nieuwe topvloer van PVC, parket, hout of een gietvloer.

Water zonder kalk

WATERONTHARDINGS SYSTEMEN

Geef kalk geen kans! Kalk zorgt niet alleen voor lelijke aanslag op uw sanitair, maar ook voor verstopte apparatuur, verkalkte leidingen en verwarmingsapparatuur. Met een waterontharder voorkomt u kalkaanslag.

tegel3

TOEBEHOREN

Bij ons kunt u terecht voor uw ondervloer, afwerkingstips, diverse tegellijm, egaline, kit, voegmaterialen en verschillende onderhoudsmiddelen voor de verschillende vloerbekleding.

nieuwsbrief_afbeeldingen_v1-1-2

VUURWERK

In de maand december verkopen wij ook vuurwerk en verse, handgeschepte, oliebollen. Tevens kunt u (vanaf eind november) bij ons terecht voor uw kerstboom. Catogorie 1 vuurwerk is het hele jaar verkrijgbaar!

woonacccessoires

WOONACCESSOIRES

Ook woonaccessoires  behoren tot ons assortiment. Van sierkussens tot waxinelichtjes, van bloempotten tot vloerkleden van o.a. Mart Visser. Het assortiment wisselt regelmatig. Kom gezellig langs om te kijke of er iets tussen zit.